Маркевич залишив «корабель» «Металіст», що йде на дно

Дмитро Майстренко  |  Понеділок, 24 лютого 2014, 17:08
Головний тренер харківського «Металіста» Мирон Маркевич подав у відставку. Свій вчинок він пояснив тим, що футбольний клуб зараз нікому не потрібен.
Маркевич залишив  «корабель» «Металіст», що йде на дно

Мирон Богданович повідомив, що співробітники та гравці «Металіста» не отримували заробітну платню вже впродовж трьох місяців. А власник клубу Сергій Курченко і взагалі десь пропав.

«Я вирішив подати у відставку. Команда розвалюється на очах, не хочу бути свідком цього. Через тиждень футболісти стануть вільними агентами. Мені щиро шкода уболівальників. У мене немає іншого виходу, це тягнеться вже давно. Постійні борги, більше так тривати не може. Можливо моя відставка когось сколихне і клубом почнуть займатися. Футболістів не можна годувати постійними «завтраками» , мені це набридло. Вдячний хлопцям , що вони мене слухали, вдячний уболівальникам за підтримку. Важке рішення, але іншого виходу немає. Команда кинута, сьогодні вона нікому не потрібна», – повідомив  Мирон Маркевич  сайту «Футбол24».

Окрім цього, екс-тренер харківського клубу особисто не має претензій до Сергія Курченка. За словами Маркевича, він із власником бачився всього п’ять разів. Як пояснив Мирон Богданович, Курченко – людина зайнята.

«У мене до нього претензій немає. Нехай не ображається, але він далекий від футболу. Він так і не зрозумів, яку команду взяв. «Металіст» добре знали в Європі, ми постійно прогресували», – сказав Мирон Маркевич.

Про можливе повернення до руля «Металіста» Олександра Ярославського Морону Богдановичу нічого не відомо. 

Фото: сайт УЄФА

comments powered by HyperComments