Чотири кола «Різдвяного трамваю»: Харків готується до святкування

Ніна Жаровська  |  Субота, 4 січня 2014, 16:03
Співи, колядки, вертеп і привітання – все це харків'яни вирішили вмістити в одному святковому, суто міському транспорті. 7 січня 2014 року традиційний вже «Різдвяний трамвай» вирушить центральними вулицями Харкова.
Чотири кола «Різдвяного трамваю»: Харків готується до святкування

Різдво у Харкові можна буде відсвяткувати у спеціальному трамваї – ззовні він зовсім звичайний, але «святковий» всередині – з іграшками, «дощиком», цукерками та мандаринами.

У кожен рейс трамвай вирушатиме з музикою – співатимуть виконавці з різних гуртів, а також виступить спеціальний проект «Голос Трамваю» і два колективи – хор Літературного музею і хор Ванди, повідомила співорганізатор  «Різдвяного трамвая»  Ірина Сальник.

Музиканти проводитимуть майстер-клас зі співів для усіх пасажирів «Різдвяного трамваю». Ще одна акція – «підвішене віншування». Кожен бажаючий може залишити поздоровлення з Різдвом у трамваї, яке може зняти будь-який інший пасажир.

Цього року святковий трамвай здійснить чотири одногодинні рейси Харковом –  о 16.00, 17.00, 18.00 і 19.00. Старт – від Південного вокзалу. Маршрут «Різдвяного трамваю» наступний: Південний вокзал – Полтавський шлях – Московський проспект – вулиця Кірова – вулиця Першої Кінної армії – маршала Конєва – Південний вокзал.

Кожен трамвай забиратиме до півсотні пасажирів. Наразі ще є по декілька вільних місць на кожен рейс, повідомили організатори. Забронювати місце можна заздалегідь по телефону. «Благочинний внесок» - 20 гривень.

«Різдвяний трамвай» курсує Харковом шостий рік поспіль. У 2008 році, коли «Різдвяний трамвай» уперше вийшов на маршрут, він тричі об’їхав місто. Минулого року трамвай здійснив найбільшу кількість рейсів – п’ять. Для того, щоб різдвяні співи було чути кожному пасажиру, організатори орендували звукові підсилювачі. 

Контакти організаторів:  Ірина Сальник , (066)  788-94-52, 

сторінка на  Facebook
comments powered by HyperComments