11:53
Сьогодні, 10 вересня, у сесійній залі засідань Шепетівської міської ради відбулась церемонія нагородження найуспішніших спортсменів та тренерів Шепетівки за підсумками 2019 року. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.
09:52
Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З півночі 14 вересня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.
12:50
Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором і обвинуваченим у незаконному виготовленні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту (частина 1 статті 309 КК України) і в незаконних посіві та вирощуванні конопель в кількості п’ятдесят і більше рослин (частина 2 статті 310 КК України): визнав останнього винуватим у вчиненні інкримінованих злочинів та призначив остаточне покарання у виді позбавлення волі на 3 роки, звільнивши від відбування покарання з випробуванням на 1 іспитовий рік.
08:49
Уже традиційно, на початку кожного навчального року в Україні проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок», який стартував і на території Шепетівського району, та проходитиме у декілька етапів.