14:07
Про це він сказав під час брифінгу у середу, 9 вересня.
12:06
Сьогоднішній ранок розпочався для жителів Хмельницького нестерпними заторами та ремонтними роботами на проїзній частині. Як повідомляють жителі міста в соцмережах, щоб доїхати від озерної до центру міста знадобилось півтори години.
09:04
Сьогодні близько 8 години ранку біля Хмельницької обласної філармонії було повністю обмежено рух транспорту. Під переднім колесом тролейбуса зсипався грунт, коли той рухався дорогою. Про це повідомляють у соцмережах свідки події.
11:02
Нещодавно Уряд прийняв рішення про запровадження  пілотного проекту «Монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка». Батьки отримають можливість самостійно здійснювати покупку речей для маляти, отримавши гроші на картку.
13:38
Виховувати українських дітей у повазі до традицій їхнього народу, його мови та культури – головне завдання, яке сьогодні має виконувати запілля. Від того, яким зростатиме це покоління, напряму залежить майбутнє країни. Як з пелюшок ростити дітей у любові до рідної землі та чому це корисно – розповідаємо далі.
2712
12:58
Справа про банкрутство НПК-Галичина (Дрогобич) отримала неочікуваний розвиток.
1435