У Львові архітектори та дизайнери проєктують розкладні конструкції для прихистків

П'ятниця, 29 липня 2022, 11:31
З 28 до 31 липня у Львові триває воркшоп «Меблі для відчуття дому», на якому архітекторів, дизайнерів та усіх охочих, які мають досвід в облаштуванні дому, навчають створювати розкладні меблі для вимушено переміщених українців у прихистках.
У Львові архітектори та дизайнери проєктують розкладні конструкції для прихистків

Презентацію першого сету меблів для тимчасового житла планують вже цієї неділі.

Так, наразі 20 учасників вивчають теоретичну частину, яка включає дизайн, макетування та комп’ютерне ескізування. Організували таке навчання команди Інституту міста та Rubber City, спільно із департаментом міської агломерації ЛМР.

«Багато українців змушені були покинути свої домівки, стати більш мобільними і готовими до численних переїздів. На воркшопі учасники створюють меблі-конструктори, які легко складатимуться і розкладатимуться. Такі меблі можна компактно упакувати і легко перевозити з домівки у домівку, відтворюючи свій затишок у новому приміщенні», — кажуть організатори.

Передбачається, що практику зі створенням розкладних меблів для ВПО можна буде поширювати на прихистки по всій країні, як недороге та практичне рішення. Саме тому команда створює технічний пакет з описом та макетами меблів, переліком необхідних матеріалів та їхньою вартістю.

comments powered by HyperComments