«Львівелектротранс» витратить 10 млн на закупівлю транспорту, а 5 млн – на оновлення контактної мережі

Вівторок, 3 квітня 2018, 11:46
Директор ЛКП «Львівелектротранс» повідомив, що в 2018 році передбачена закупівля 50 нових тролейбусів. В березні була підписана угода з ЄБРР, з яких 10 млн піде на закупівлю транспорту, а 5 млн – на оновлення контактної мережі. Решта коштів будуть скеровані на ремонт депо.
«Львівелектротранс» витратить 10 млн на закупівлю транспорту, а 5 млн – на оновлення контактної мережі

Про це пише Zik.ua.

«Амбітні плани цього року – 50 нових тролейбусів, 40 трамваїв. 10 трамваїв ми хочемо закупити в рамках співпраці з Європейським інвестиційним банком, 30 трамваїв – це берлінські трамваї, які пройшли капітальний ремонт. План до 2020 року – довести до 120 одиниць і трамваїв, і тролейбусів», –  повідомив директор підприємства Олег Береза.

Раніше ми писали, що виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення "Про укладення тимчасових договорів". Мова йде про укладення тимчасових договорів на перевезення з 5-ма перевізниками - з ЛК "АТП-1", ТзОВ "Фіакр", ТзОВ "Міра і К", ПАТ "АТП-14630" та ТзОВ "Успіх-БМ" терміном на 3 місяці. Договори укладатиме управління транспорту міськради.

Також ми повідомляли, що з початку року патрульна поліція Львівської області виявила 78 випадків порушення правил дорожнього руху водіями маршрутних транспортних засобів. У 27 з них, порушення призвели до ДТП.

comments powered by HyperComments