У Львові закуповують нові автомобілі швидкої допомоги

П'ятниця, 16 березня 2018, 17:27
Бюджетна комісія Львівської обласної ради проголосувала за придбання карет швидкої допомоги та виділення коштів для перинатального центру.
У Львові закуповують нові автомобілі швидкої допомоги

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Постійна комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку 15 березня підтримала внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2018 рік в частині перевиконання і вільних залишків.

За словами голови комісії Олега Домчака, кошти у сумі 160 млн грн., які є перехідними, першочергово будуть використанні на покриття дефіциту в оплаті праці для установ різних галузей, де не вистачає коштів до кінця року – майже 70 млн грн.

Крім того, у зв’язку з тим, що подано багато заявок на Конкурс проектів місцевого розвитку, члени комісії додали 13 млн на цю програму. Майже 30 млн грн. спрямовано на придбання 7 карет швидкої медичної допомоги і облаштування пункту керування екстреною медичною допомогою. На підтримку різних видів спорту виділено 3 млн грн. Для перинатального центру передбачили 27 млн грн. на закупівлю медичного обладнання, щоб запустити першу чергу.

"Цим ще раз декларуємо, що ми з обласного бюджету підтримували і будемо підтримувати перинатальний центр", - підсумував Олег Домчак.

Вищеназвані пропозиції до бюджету, а також низку інших ініціатив, розглянуть на сесії Львівської обласної ради у вівторок, 20 березня.

comments powered by HyperComments