Кататися на велосипеді у Львові стало дешевше

П'ятниця, 16 березня 2018, 13:04
NextBike змінив тарифи: разові поїздки та поїздки по абонементу стали вигіднішими для користувачів.
Кататися на велосипеді у Львові стало дешевше

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Від неділі, 11 березня, NextBike запустив у дію нові тарифи для користувачів муніципальними станціями велопрокату. Зазначимо, що станом на сьогодні таких користувачів у системі зареєстровано 10 тис. Відтак, одноразові поїздки стали вдвічі дешевшими, а для власників абонементу тепер є година безкоштовних поїздок щодня. Нагадаємо, що у Львові встановлено 24 станції муніципального велопрокату.

"Ми провели моніторинг статистики користування муніципальними станціями прокату, яка була минулого року, і дійшли до висновку, що середня тривалість поїздки становить 45 хвилин. Оскільки людина їде велосипедом орієнтовно 45 хвилин, аби дістатися до пункту прибуття, ми для власників абонементів впровадили послугу безкоштовної години катання щодня", - зазначив генеральний директор NextBike Роман Сав’як.

Відтак, велосипедист, який має місячний абонемент (250 грн.) або сезонний абонемент (800 грн.), може годину їздити безкоштовно, а кожна наступна для нього коштуватиме 5 грн. Таким чином три години їзди користувачу системою NextBike можуть коштувати всього 10 гривень. Користувачі, які не купують абонементи і використовують виключно разові поїздки, платитимуть за першу годину користування вдвічі менше – 20 грн. (кожна наступна – 50 грн.) Раніше кожна година коштувала 50 грн.

comments powered by HyperComments