«До 1 квітня я жарти не коментую» — Цимбалюк щодо Дубневичів та «Батьківщини»

Вікторія Христич  |  Понеділок, 26 лютого 2018, 19:13
Очільник львівської парторганізації ВО «Батьківщина» із здоровим почуттям гумору відреагував на чутки щодо «цікавої пропозиції» лідерки партії братам Дубневичам.
«До 1 квітня я жарти не коментую» — Цимбалюк щодо Дубневичів та «Батьківщини»

Як повідомило сьогодні Depo.ua з посиланням на «поінформоване джерело», львівські нардепи-бізнесмени брати Дубневичі, начебто, «прийняли пропозицію Тимошенко, і будуть неформально курувати Львівську область».

«Юлія Тимошенко запропонувала братами Богдану і Ярославу Дубневичам очолити партійну організацію «Батьківщини» на Львівщині», — стверджує інтернет-ресурс.

Натомість, голова обласної парторганізації екс-керівник ЛОДА Михайло Цимбалюк сьогодні ж спростував цю інформацію.

«До 1 квітня я такі жарти не коментую. Мабуть хтось зарано почав святкувати», — заявив він «Справжній Варті», коментуючи інформацію Depo.

Ярослав Дубневич з 2006 по 2010 був заступником голови фракції БЮТ у Львівській обласній раді. Його брат Богдан в цей же час також був депутатом Львівської облради від БЮТ.

У січні 2018 року НАБУ взялося за компанії Дубневичів через розкрадання газу на 1,4 млрд грн.

Нагадаємо, як раніше повідовляло саме Depo, основним завданням Михайла Цимбалюка наприкінці 2015 року, коли він очолив парторганізацію, було якраз усунення людей Дубневичів від впливу на партію Тимошенко. Саме таку вказівку, начебто, дало тоді центральне керівництво ВО "Батьківщина".

 


Читайте також:

Ляльководство Дубневичів та парад самовисуванців: вибори у 8 ОТГ Львівщини 29 жовтня
На Самбірщині ми відчували неабиякий тиск з боку штабу народного депутата - Цимбалюк

comments powered by HyperComments