"Муніципальна варта" звільнила одного із працівників за неналежну поведінку

Понеділок, 26 лютого 2018, 14:05
Варто зазначити, що 24 лютого в інтернет-мережі з`явилась інформація щодо працівника "Муніципальної варти", котрий в одному із автобусівна вул. Зеленій вів себе не дуже коректно.
"Муніципальна варта" звільнила одного із працівників за неналежну поведінку

 В ЛКП «Муніципальна варта» він працював не більше 6 місяців.

Як повідомляється, працівника ЛКП «Муніципальна варта», що в п'ятницю здійснював погрози пасажирам маршрутного транспорту зброєю, звільнили з посади. Наразі іде службове розслідування. Таку інформацію надає Львівський портал, посилаючись на представників прес-служби Львівської міської ради. 

Мова іде про те, що через ненормальну поведінку у маршрутці співробітника ЛКП «Муніципальна варта» звільнено з роботи, зараз триває службове розслідування. У час, коли сталася ситуація в автобусі, чоловік не перебував на роботі, проте це не звільняє його від відповідальності, ідеться у повідомленні.

Начальник управління безпеки міста Юрій Діль додав, що, окрім того, сьогодні були проведені збори установи, де наголошувалося співробітникам про належне дотримання дисциплінарних норм.

Нагадаємо, "Справжня Варта" писала про справу про звільнення Жукровського. Ця справа набула оборотів.  Чоловік був на цій посаді з 2015 року. На своїй сторінці у ФБ Ярослав Жукровський написав, що до управління юстиції прийшли невідомі особи і що йдеться про перевищення службових повноважень. Ярослав Жукровський не вважає, що він їх перевищив. Каже, на своїй посаді зруйнував корупційні схеми, забезпечив роботу оперативного штабу юстиції. Рішення дисциплінарної комісії, яка дійшла висновків про перевищення ним службових повноважень, Жукровський вважає «маразматичним». 

 

comments powered by HyperComments