У ЛМР говорили про закупівлю транспорту за кордоном

Четвер, 22 лютого 2018, 11:07
Стало відомо, що у Львівській міські раді наразі розглядають пропозиції турецьких виробників автобусів.
У ЛМР говорили про закупівлю транспорту за кордоном

Таку інформацію надає Львівський портал, посилаючись на прес-службу ЛМР.

Радник міського голови Львова Андрій Білий розказав про те, що вони хочуть і потрібно бути зацікавлеми у вітчизняному товаровиробникові. Тому що це розвиток українського бізнесу, оплата податків до локального бюджету та ще безліч позитивних речей для економіки. Проте у зв'язку з тим, що питання забезпечення якості перевезень треба вирішувати просто зараз, розглядаються різні варіанти. До прикладу мова іде про співпрацю з іншими державами, якщо ціна на товар в межах розумного та нам пропонують вигідні умови: терміни поставки, якість машин, гарантії тощо.

Білий додав, що ними проведено ряд зустрічей з турецьким виробником автобусів Temsa, BMC, Karsan. Наприклад, Temsa їздять Стамбулом. Найцікавіше, що в деяких виробників вже готові транспортні засоби. Отож на сьогодні 150 низькопідлогових 12-метрових автобусів турецькі виробники готові продати. Що означає, що термін постачання рахуватиметься тижнями з моменту укладення угоди.

За словами ЛМР, вони хочуть ознайомитися з ціновою пропозицією турецьких виробників і умовами постачання.

Нагадаємо, учора представники ЛМР розповіли про кількість громадського транспорту, який наразі працює. В управлінні транспорту Львівської міськради сповістили, що на 08.00 ранку у місті на маршрутах задіяні 623 одиниці громадського транспорту. Зокрема 64 трамваї та 55 тролейбусів. азначимо, що на маршрутних шляхах працюють: 79 автобусів «Міра і К», 82 АТП 14630, 187 АТП №1, 58 «Успіх БМ», 98 «Фіакр Львів».

Окрім того, свій курс ведуть 64 трамваї і 55 тролейбусів. Оскільки випуск машин на маршрути ще триває, кількість одиниць громадського транспорту на рейсах мають збільшити. 

comments powered by HyperComments