І знову хабарництво: очільника філії "Укрзалізниці" затримали на отриманні грошової вигоди

Вівторок, 20 лютого 2018, 14:53
Як повідомляється, у Львові затримали очільника регіональної філії приватного акціонерного товариства «Укрзалізниця», коли той отримував десять з половиною тисяч гривень неправомірної вигоди
І знову хабарництво: очільника філії "Укрзалізниці" затримали на отриманні грошової вигоди

 Таку інформацію повідомляє департамент захисту економіки Національної поліції.

У звістці йдеться, що керівна особа «Укрзалізниці» придумала та втілила у життя схему системного отримання хабарів за "допомогу" у безперешкодній та прискореній процедурі завантаження – розвантаження вагонів із вантажем.

Варто додати, що поліцейські встановили та занесли в документи ще два факти отримання цим очільником хабарів. 10 тисяч гривень «додаткового прибутку» він отримав за розв'язання схожих "проблем".

Керівника підрозділу регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі правоохоронні органи перевіряють причетність інших високопоставлених працівників закладу щодо порушення законодавства.

"Варта" писала, що на Львівщині засудили військовослужбовця, котрий потребував та отримав бажане - неправомірну вигоду від свого підлеглого. Підлеглий мав надати офіцерові кругленьку суму - 9 000 гривень - за неподання його у списки військовослужбовців, які самовільно залишили військову частину, та легке проходження служби в подальшому.

 

comments powered by HyperComments