Садовий опинився в осередку конфлікту: депутати "ділили" першочерговість постанов

Четвер, 15 лютого 2018, 12:41
Мер Львова Андрій Садовий вже вдруге призупинив засідання сесії на 15 хвилин. На цей раз через конфлікт  з депутатами про питання червоно-чорного прапора.
Садовий опинився в осередку конфлікту: депутати "ділили" першочерговість постанов

Адже на нинішньому засіданні Львівської міськради очільник міста Садовий додав до порядку денного додатковими питаннями дві ухвали. Вони пов'язані із вивішування у Львові червоно-чорних стягів. Як стало відомо, одну ухвалу підготувала депутатка Мар’яна Батюк. Вона раніше сприяла появі прапору ОУН на трибуні сесійної зали. Другу підготував заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

На момент включення зазначених постанов у порядок денний у депутатів розгорілася суперечка мером. Посадовці відмітили, що ухвала депутатки Батюк з’явилася три тижні тому, а постанова Москаленка – вчора. Тому обранці міста вимагають, щоб депутатська ухвала пішла на розгляд швидше, ніж постанова Андрія Москаленка.

Для того, щоб розв'язати cитуацію, міський голова зібрав очільників фракцій і зробив перерву.

"Варта" повідомляла, що Садовий вже оголошував нині перерву на засіданні. Вона була вимушеною через групу активістів біля Ратуші. Імовірно, люди хотіли штурмувати приміщення ЛМР. Для захисту міської ради була напоготові "Муніципальна варта".

comments powered by HyperComments