Кермування напідпитку: водій за ніч отримав 8 протоколів

Четвер, 15 лютого 2018, 11:34
Як повідомляється, у четвер вночі, 15 лютого, патрульні Львова склала вісім протоколів на одного кермувальника.
Кермування напідпитку: водій за ніч отримав 8 протоколів

Таку інформацію надали представники прес-служби поліції на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

За їхніми словами, протягом нічної зміни правоохоронцям поступила звістка від жительки будинку на вулиці Нечуя-Левицького.  Під її вікнами автівка марки Ford Focus вчинила наїзд на дорожній знак. Чоловік, що був за кермом машини поїхав геть з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Працівники патрульної поліції поїхали вулицею Нечуя-Левицького і побачили зазначене авто, а коло нього - самого водія. З'ясувалося, що той знову став учасником ДТП – в’їхав у дорожні стовпці. Правопорушник був у явному стані алкогольного сп’яніння.

У прес-службі додали, вищевказані 2 ДТП – не єдині. На тій самій вулиці водій також ударив Audi 80,а потім - BMW X5. Після чого залишив обидва місця інциденту. Перевірка на пристрої драгер показала результат 2 проміле. Працівники поліції склали на чоловіка 8 протоколів: 4 - за вчинені дорожні пригоди, 3 – за те, що покинув місця дорожньо-транспортних пригод, та ще 1 – за керування транспортним засобом в нетверезому стані.

Раніше "Варта" писала про те, що за оду добу, 9 лютого, на Львівщині трапились 111 дорожньо-транспортних пригод. Зазначається, що в семи із них були потерпілі. Також внаслідок дорожніх інцидентів 14 осіб зазнали різного травмування.

Нагадаємо, що за підсумками пройдешнього 2017 року за кермо в алкогольному сп'янінні сіли понад 3 000 водіїв. Статистика показує, що найбільшу кількість правопорушників зупиняють в неділю та святкові дні, а найбільш «безпечним» днем є середа.Патрульні закликають бути обережними на дорогах та не сідати за кермо напідпитку!

comments powered by HyperComments