Туризм стане ще доступнішим: для мандрівників Львова запустять додаток

Середа, 14 лютого 2018, 21:30
Стало відомо про додаток для мобільного зі шляхами активного туризму в режимі офлайн.
Туризм стане ще доступнішим: для мандрівників Львова запустять додаток

 Його планують розробити цьогоріч для туристів, які проклали свій маршрут до Львівщини. Таку інформацію надає Львівський портал, посилаючись на звістку представників прес-служби Львівської ОДА.

За словами начальниці управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталії Табаки, програма буде спрямована для активного екологічного відпочинку з мережею туристичних шляхів із пропозиціями відвідин туристичних об’єктів і корисною туристичною інформацією.

Посадовиця додала, що в планах також напрацювання проекту «Туристична зупинка», байк-парку на горі Погар для екстримальних велотуристів, розробка карти мережі шляхів активного туризму та велодоріжок області, карти з пропозиціями для інвесторів під кемпінги та реалізація проекту «Туристичний барометр Львівщини».

Раніше "Справжня Варта" повідомляла про  VEON – глобальну  персональна інтернет-платформу, котра була запущена однойменною компанією VEON влітку цього року у п’яти країнах світу, серед яких Україна. Користувачі додатку можуть дзвонити, обмінюватись повідомленнями, спілкуватись з друзями, ділитись фото, переглядати та поширювати відео, отримувати ексклюзивний контент та унікальні пропозиції від партнерів. Для абонентів Київстар користування додатком безкоштовне – мегабайти та кошти з рахунку не зніматимуться. Також абоненти Київстар можуть перевіряти стан свого рахунку, залишок хвилин та мегабайтів, поповнювати мобільний рахунок без комісії за допомогою додатка. 

comments powered by HyperComments