Корупція зростає: голова міської ради, що на Львівщині, піде під суд

Середа, 14 лютого 2018, 13:17
Як повідомляється, під суд піде голова міської ради, що на Львівщині, через намагання дати хабара представникам поліції - грошових коштів у розмірі 2 тисяч доларів США.
Корупція зростає: голова міської ради, що на Львівщині, піде під суд

Таку інформацію сповістив "Львівський портал", почилаючись на прес-службу прокуратури у Львівській області.

В установі відмітили про завершення досудового розслідування щодо посадовця, який став підозрюваним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 КК України ("Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі").

Додамо, що горе-очільник запропонував та дав правоохоронцям неправомірну вигоду для вказання йому послуги - закриття справи про зловживання владою посадовцями органу місцевого самоврядування при закупівлях сміттєзбиральної техніки за бюджетні кошти.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Пустомитівського районного суду для розгляду усіх подробиць справи.

За вказаний злочин голові "світить" до 8 років за ґратами з конфіскацією майна або без неї.

"Справжня Варта" писала про часті випадки хабарництва. Читайте, як у Львові поліціянти попалися на отриманні неправомірної вигоди. Майорові та капітану повідомлено про підозру.

А очільник села отримав незаконні гроші за надання привілеїв одному з підприємств при укладенні договорів про виконання робіт із селищною радою. Керівника "ліквідовано" із посади, яку він очолював.

Читайте також, як одного з керівників та працівника Львівського обласного центру медико-соціальної експертизи затримали на гарячому під час отримання хабара за призначення інвалідності. Оперативники спецслужби затримали зловмисників у робочому приміщенні під час отримання всієї суми неправомірної вигоди

 

comments powered by HyperComments