На Львівщині заподіяли шкоди будівлі банку

Середа, 14 лютого 2018, 10:46
"Справжній Варті" стало відомо, що сьогодні зранку у Львові на вулиці Городоцькій,143 неопізнані громадяни спричинили підпал будівлі «Сбербанку Росії».
На Львівщині заподіяли шкоди будівлі банку

За словами речниця Нацполіції Львівщини Світлани Добровольської, десь о 6 ранку на місце попрямувала слідчо-оперативна група. Вона встановила, що правопорушники розбили вікно і запустили пляшку з поки не визначеною речовиною у саму будівлю.

Світлана Добровольська зазначила, що через це частково зазнало ушкодження майно фінансового закладу. На щастя, ніхто не зазнав ушкоджень. На цей момент намагаються з'ясувати обставини події, особи підпалювальників. Окрім того, вирішується питання про відкриття провадження за частиною 2 статті 194 ККУ ("Умисне знищення або пошкодження майна").

Координатори «Варти-1» працівник поліції Ігор Зінкевич сповістили про те, що пожежу вчинили чоловік та жінка.

Варто додати, що восени невідомі особи вже чинини підпал «Сбербанк Росії» на проспекті Чорновола.

Ми повідомляли, що у Львові сталася пожежа. Загорівся підвал одного з житлових будинків. Згоріли побутові речі та сміття. Ніхто не постраждав, вогнеборці ліквідували осередок загорання. Двох жителів 1-го поверху вогнеборці евакуювали на вулицю, щоб убезпечити їх. На місі були задіяні аж 14 рятувальників, а також 3 одиниці техніки. Варто додати, що відсутність вікон та вентиляційних отворів у під’їзді помешкання і виявились причиною щільної задимленості. 

Світлина "Варти-1"

comments powered by HyperComments