За іншим життям: прикордонники затримали іноземця, який хотів незаконно перетнути кордон

Понеділок, 12 лютого 2018, 14:11
Представники прес-служби Мостиського прикордонного загону сповістили, що на вихідних мостиська прикордонна служба змогла уникнути нелегального порушення кордону невідомим чоловіком.
За іншим життям: прикордонники затримали іноземця, який хотів незаконно перетнути кордон

 Як виявилося, він громадянин Таджикистану. 

Отже працівники відділу «Шегині», який розташований на українсько-польській ділянці кордону, дізналися інформацію від жителів села про появу незнайомого їм чоловіка у прикордонні. Мешканці села звернулися до дільничого інспектора з цим і розказали, що підозріла особа пішла з села в бік кордону.

За менше ніж кілометр до Польщі правопорушника вдалося наздогнати. Як виявилось, це 29-річний громадянин Таджикистану.  Підозрюваний повідомив, що ось таким способом мав на меті нелегально опинитись в країнах Європейського Союзу, а до нашої країни прибув також незаконно - повітряним сполученням  напередодні.

Рішення у справі, щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд. Тривають слідчі дії.

"Варта" повідомляла, що на Закарпатті правопорушники теж хотіли незаконним шляхом перетнути кордон. Але були помічені прикордонною службою. Двоє чоловіків утікали, як могли. Ними виявились 30 та 25-річний жителі селища Богдан Рахівського району Закарпатської області. 

comments powered by HyperComments