Пожили разом: на Львівщині іноземка вкрала велику суму грошей у сусідки

П'ятниця, 9 лютого 2018, 17:05
Представники прес-служби ГУ НП у Львівській області повідомили, що у м. Львові дівчина обвинуватила у цупленні громадянку іншої країни.
Пожили разом: на Львівщині іноземка вкрала велику суму грошей у сусідки

Зазначається, що саме з нею разом потерпіла орендувала житло. В підсумку, іноземка вкрала у співмешканки грошових коштів на суму приблизно 142 000 гривень.  

Якщо говорити детальніше, то в Галицький відділ поліції прийшла 18-річна мешканка Дніпропетровської області. Вона сповістила, що у Львові винаймала квартиру із 27-річною громадянкою однієї із пострадянських країн. Вже опісля, коли  злодійка вибралася з помешкання, потерпіла побачила, що зникла з її валізи кругленька сума, а саме  500 доларів США, 1000 канадських доларів, 900 євро та інша валюта. 

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України ("Крадіжка"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді сидіння за ґратами на термін від трьох до шести років. 

"Справжня Варта" писала про чоловіка, який вчинив аж 30 крадіжок! Його можна назвати серійним злодієм. Відомо, що злочинець піймався на тій самій справі. Найбільше правопорушникові до вподоби було цупити автомагнітоли, відеореєстратори, барсетки, електроінструменти та різні речі домашнього вжитку.

comments powered by HyperComments