Відчути невимушеність: у Львові пройде молитва Тезе (деталі та локація)

Четвер, 8 лютого 2018, 14:33
Прес-служба Львівської міської ради інформує, що 11 лютого, пройде екуменічна молитва Тезе разом з братом Жаном Даніелем, пише ZIK.
Відчути невимушеність: у Львові пройде молитва Тезе (деталі та локація)

Ця здибанка стане своєрідною підготовкою до регіональної зустрічі Тезе у Львові. Рандеву триватиме з 27 квітня до 1 травня теперішнього року. Молитва пройде у римсько-католицькій парафії Божого Милосердя, що знаходиться у мікрорайоні Рясне.

Настоятель храму св. Івана Павла ІІ римо-католицької церкви отець Григорій Драус поділився, що протягом зустрічі має відбутись традиційна молитва канонами Тезе, а також можна буде покомунікувати з братом Жаном Даніелем зі спільноти Тезе (Франція). Він перебуває у Львові, аби організовувати регіональної зустрічі. Молитва має пройти у римсько-католицькій парафії Божого Милосердя у Рясному. 

Почнеться вона о 18.00 у храмі за адресою: м. Львів, вул. Брюховицька, 199/а. З центру міста можна дістатися маршрутним транспортом № 50; 6 А; 127; (зупинка біля «Сільпо») №144 (зупинка біля храму).

Довідково

Тезе – міжнародна християнська спільнота із села Тезе у Франції. Молитва Тезе має свій унікальний характер, творячи новий стиль церковної музики. Пісні Тезе побудовані на коротких фразах із Псалмів та інших книг Святого Письма, які створюють особливий молитовний дух.

Одна з особливостей Тезе – її невимушеність і простота: вмостившись на карематах учасники разом молилися, співали, у тиші при світлі свічок мали змогу розважити над наболілим і просто подякувати Богу за всі ласки і щедроти, які Він нам дає.

"Справжня Варта" пише, що на Львівщині мають оновити церкву Святої Параскеви. На реставрацію витратять 1, 4 млн гривень. Зазначимо, що церква є пам'яткою архітектури, бо побудована ще в в 1822 році. Є інформація, що на ремонтні роботи витратять приблизно 1 млн 370 тисяч 602 грн. Останній термін подання пропозицій – 20 лютого 2018 року.

comments powered by HyperComments