Левова частка хворих: у Львові локально не працюватимуть школи

Середа, 7 лютого 2018, 14:58
В прес-службі Львівської міськради сьогодні у 12-ти школах Львівщини за партами не вистачає до 40% учнів.
Левова частка хворих: у Львові локально не працюватимуть школи

Говорять,  що наразі карантину не буде, проте, очевидно, є потреба пригальмувати процес навчальний процес саме у тих навчальних закладах, в котрих відсутність дітей складає приблизно 40%, пише galinfo.

Дирекції шкіл комунікують з управлінням освіти через відповідні листи. Після того навчальний процес можуть призупинити на 4-7 днів.

За словами директора департаменту гуманітарної політики Галини Слічної, стає більшою кількість школярів, котрі хворіють на гострі респіраторні вірусні інфекції. Наразі існують деякі окремі навчальні заклади, до яких 30-40% дітей не ходять на навчання. Посадовиця впевнена, що вони зможуть прийняти рішення локально, як зазначалося. 6 лютого налічувалося такого роду 9 навчальних закладів, де кількість учнів, що не ходили на уроки, склала до 40 відсотків відсутніх дітей через пануючу захворюваність. Нині число навчальних закладів збільшилась – це вже 12 шкіл. Одна з них має в планах тимчасово зупинити проведення уроків тільки у початковій школі. Наразі не потрібно повністю закривати школи на карантин. "Ми зараз не маємо такої потреби, а локально призупинити навчання, аби розірвати цей ланцюг, буде доцільно», - резюмувала Слічна.

Ми інформували про своєрідну статистику - кількість осіб, які зверталися за допомогою у лікувальні заклади на свята. Протягом 6-8 січня до лікарень звернулось 826 осіб.

comments powered by HyperComments