У міськраді Львова повідомили про чергове перекриття вулиць

Понеділок, 5 лютого 2018, 11:39
Повідомляється, що, починаючи від сьогоднішнього дня, 5 лютого, орієнтовно з 13.00 год. перекриють рух транспортних засобів по вулиці Стефаника, пише Львівський портал, посилаючись на звістку прес-служби Львівської міськради.
У міськраді Львова повідомили про чергове перекриття вулиць

У повідомленні йдеться про те, що така ситуація склалася через дорожні роботи для стандартного приєднання зовнішнього водопостачання та каналізації до адміністративного будинку на вул. Чайковського, 31. Автівки не зможуть рухатися по вул. Стефаника, від вул. Чайковського до вул. Дудаєва.

Об’їзд громадського транспорту відбуватиметься згідно до затвердженої тимчасової схеми пересування.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради перепрошує у жителів за тимчасові незручності, які виникли у зв'язку з маніпуляціями на дорожних ділянках.

"Справжня Варта" повідомляла, що Міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів про проекти будівництва міжнародних магістралей через Львівщину. Очільник зазначив, що на нову транспортну гілку уже витрачають мільярди гривень. Він зазначив, що це важливо не тільки для Львова, а й  на міжнародному рівні. 

comments powered by HyperComments