На Львівщині спіймали горе-водія: втікав, як міг

Четвер, 1 лютого 2018, 12:14
Повідомляється, що у м. Львові спіймали хмільного водія, який хотів втекти від правоохоронців на автомобілі, а після того - пішки.
На Львівщині спіймали горе-водія: втікав, як міг

Про це пише Львівський портал, посилаючись на прес-службу Патрульної поліції міста, в якому відбувся випадок.

Протягом нічної варти поліціянти побачили авто марки Volkswagen Polo, водій якого порушив правила дорожнього руху. Патрульні дали наказ зупинитися чоловікові, проте останній її проігнорував. Вимоги у гучномовець, звукові сигнали та увімкнені червоні та сині проблискові маячки для громадянина виявилися не причиною, аби спинитись. Залучивши підмогу, зазначену автівку зупинили на вулиці Рахівській, втім, кермувальник вирішив і в подальшому уникати зустрічі з правоохоронцями, так, вказана особо вибігла зі свого транспорту та намагалася дати драла. 25-річного молодика таки затримали.

Під час спілкування із чоловіком у нього виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Проте від перевірки на тверезість вказаний відмовився. Патрульні запротоколили затримання на правопорушника, а також склали протоколи за керування в нетверезому стані та невиконання вимог поліцейського про зупинку автівки. Також постановили про порушення правил дорожнього руху. Машину молодого чоловіка евакуювали на арештмайданчик через те, що вона значно перешкоджала рухові.

На жаль, цієї ночі патрульні склали 7 протоколів на водіїв, які перебували в стані наркотичного або алкогольного сп‘яніння за кермом. 

Нагадаємо, "Справжня Варта" повідомляли про горе-водійку, котра вчинила наїзд на поліціянта. Жінці "світить" до 5-ти років за ґратами. 

comments powered by HyperComments