Як виглядатиме сквер імені Андрія Кузьменка на Львівщині: фото

Четвер, 25 січня 2018, 16:17
Дизайнери уже підготували проект скверу в Новояворівську, який носитиме ім’я соліста гурту "Скрябін" - Андрія Кузьменка.
Як виглядатиме сквер імені Андрія Кузьменка на Львівщині: фото

Особливістю парку є те, що його видно з вікна помешкання родини Кузьменків. Про це повідомляє сайт 032.ua із посиланням на сторінку Globarch Group у Facebook. 

"Ми намагались створити місце, де зібрані частинки душі відомого музиканта. Слова та образи з його пісень оточують зі всіх сторін, створюють неповторну атмосферу присутності Кузьми", - пояснили творці проекту.

Зі слів дизайнерів, планується осучаснити старий фонтан посеред парку, "вписати" його в громадський простір з розважальною функцією та можливістю проектування на воді кліпів співака у вечірній час.

Інфраструктура парку має бути геометричною та включати в себе багато зелені. Центральну алею прикрасять лавками-парасольками, дитячу зону — фігурами казкових звірів, а "родзинкою" парку будуть бетонні сходи-клавіші, які підіймаються "за хмари". З верхньої площадки сходової клітки відвідувачі скверу бачитимуть проекцію символа рекреаційної зони — голуба з бруківки у центрі бетонного кола.

Передбачається, що у сквері люди відпочиватимуть у гармонії з природою, для них створять місця для усамітнення та роздумів.

comments powered by HyperComments