Стало відомо, навіщо Порошенко їде до Львова

Вівторок, 16 січня 2018, 17:01
У Львові Петро Порошенко 18 грудня зустрінеться з генерал-губернаторкою Канади Жулі Пейєтт.
Стало відомо, навіщо Порошенко їде до Львова

Про це повідомляє Львівська газета

Завтра, 17 січня, до Львова з офіційним візитом прибуде генерал-губернаторка Канади Жулі Пейєтт. Її приїзд запланований на пізній вечір, а офіційна програма перебування тут розпочнеться 18 січня. Про це інформуєКонгрес українців Канади. 

Згідно з інформацією сайту, 18 січня Жулі Пейєтт планує відвідати Меморіал воїнам, полеглим в АТО, а після цього зустрітися з представниками Збройних сил України та Канади в Навчальному центрі Військової служби правопорядку ЗСУ.

"Канадська операція Unifier зіграла вирішальну роль у відкритті Центру у вересні 2017 року, після того, як його робота була припинена в 2012 році", – йдеться в повідомленні.

Після цього представниця Канади в палаці Потоцьких зустрінеться з Президентом України Петром Порошенком, де вони обговорять двосторонні відносини Канади та України. По обіді генерал-губернаторка здійснить візит до Міжнародного Центру миротворчості та безпеки у Старичах Яворівського району Львівської області, щоб побачити операцію Unifier у дії. Увечері 18 січня Жулі Пейєтт відлетить до Латвії.

Нагадаємо, минулого разу Петро Порошенко був у Львові в грудні. Президент України прибув на Яворівський полігон у Львівській області. Він привітав всіх присутніх з Днем збройних сил. Петро Порошенко передав воїнам Збройних Сил України сертифікати на 40 одиниць медичних машин “Hummer”, наданих США. 

Також він був на нараді у медичному університеті. Також він проїхався вулицями міста у львівському електробусі. 

comments powered by HyperComments