5 років за 500 метрів: 26-річна львів'янка вчинила наїзд на співробітників поліції

Вівторок, 9 січня 2018, 14:24
"Справжній Варті" стало відомо, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження у зв'язку з наїздом на патрульного у м. Львові.
5 років за 500 метрів: 26-річна львів'янка вчинила наїзд на співробітників поліції

Правопорушницю ідентифікували. За заподіяну шкоду громадянці "світить" позбавлення волі на термін до 5 років, сповістив "Львівський портал" з посиланням на відділ комунікації поліції у Львівській області. 

Зазначається, що у Франківський відділ поліції у неділю, 7 січня, приблизно о 14.00 надійшла звістка про те, що на співробітників Управління патрульної поліції Львівської області вчинила наїзд кермувальниця автівки «Пежо 208». 

Інцидент стався на вулиці Генерала Чупринки. Жінка-водій порушила Правила дорожнього руху та не проігнорувала законну вимогу поліціянтів - зупинитися. Кермувальниця продовжила рух, наїхала на правоохоронців та провезла одного з співробітників поліції на капоті автомобіля відстанню фактично п’ятсот метрів. Після цього поліцейський впав на проїзну частину та отримав тілесні ушкодження. Зловмисниця з місця події втекла, інформують у відділі.

Поліція ідентифікувала особу жінки. Це 26-річна жителька м. Львова. Автівку пізніше було знайшли поблизу помешкання водійки. Машину відвезли на арештмайданчик. 
За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Продовжуються слідчі дії. 

Нагадаємо, ми повідомляли про сумну статистику 2017-го року - понад 3 000 кермувальників сіли за кермо у нетверезому стані. Йде мова також про те, що багато водіїв продовжують кермувати не зважаючи на виписані штрафи та попередження. Статистика вказує й на те, що чоловіки порушують зазначене правило дорожнього руху в 30 разів частіше ,ніж особи жіночої статі. в Патрульна поліція закликає водіїв пам'ятати про те, що автомобіль - це завжди підвищений ризик, та бути обережними на дорогах.

comments powered by HyperComments