Усі водії з інвалідністю будуть внесені в єдину базу даних, - Патрульна поліція

П'ятниця, 5 січня 2018, 19:12
За інформацією, наданою прес-центром Патрульної поліції Львівщини, в місті невдовзі очікується створення певної бази, згідно з якою будуть відбуватися перевірки транспортних засобів із позначкою «Водій з інвалідністю».
Усі водії з інвалідністю будуть внесені в єдину базу даних, - Патрульна поліція

До цього рішення дійшла комісія доступності Львівської міської ради після чергового засідання, на якому правоохоронці доповіли про усі недоліки та проблеми, що виникають з розпорядниками паркувальних місць. Крім того, патрульні висунули кілька пропозицій з питань маркування та позначення парковок для маломобільних груп жителів. Інспектори запропонували створити загальну базу автомобілів, які мають позначки «Водій з інвалідністю», для того щоб легко ідентифікувати правопорушників, котрі займають місця осіб з обмеженими можливостями. До цієї справи заплановано долучити громадські організації, що об’єднують осіб з інвалідністю.

Варто сказати, що з кінця жовтня минулого року працівники поліції виписали штрафи більше, ніж 600 особам, котрі незаконно припаркувалися на місцях для інвалідів. Також було евакуйовано майже 140 автомобілів.

Раніше «Справжня Варта» інформувала про розклад руху автотранспортних засобів у Львові під час різдвяних свят. Графік роботи маршруток було опубліковано ГО «За якісний транспорт» на своїй сторінці у мережі «Facebook».

Фото: ZIK

comments powered by HyperComments