Податкові інспектори виявили 3 незаконні автозаправки

П'ятниця, 5 січня 2018, 17:01
Прес-центр ДФС Львівщини проінформував, що на початку січня співробітники податкової міліції виявили незаконну автозаправну станцію у місті Кам’янка-Бузька.
Податкові інспектори виявили 3 незаконні автозаправки

Вказана АЗС, не маючи потрібних документів та дозволів, здійснювала неправомірну реалізацію паливно-мастильних речовин та нафтопродуктів невизначеного походження.

У результаті було вирішено припинити діяльність незаконної АЗС та вилучити автозаправний комплекс і дизпаливо, ціна яких разом сягає 300 тис. грн.

Крім того, 3 січня була зупинена діяльність ще однієї автозаправної станції у Стрийському районі. Податкові інспектори вилучили АЗК вартістю 200 тис. гривень, близько 32 тис. гривень готівкових надходжень від неправомірної торгівлі та дизельне пальне, оцінене в 1,5 млн гривень.

Також не уникнула покарання АЗС, яка займалася нечесною діяльністю у Яворівському районі, співробітники правоохоронних органів конфіскували майно та пальне, сума вартості яких становить близько 400 тис. грн.

Невдовзі суд розгляне всі протоколи, що були складені за фактом порушення ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні злочини.

Нагадаємо, що раніше «Справжня Варта» повідомляла про збільшення вартості пального на Львівщині. Бензини різних марок та дизель буде дорожчати на всіх АЗС області.

comments powered by HyperComments