У Львівській області пройдуть міжнародні змагання з лижних гонок

П'ятниця, 5 січня 2018, 16:22
Прес-центр Львівської обласної державної адміністрації повідомив про те, що на Львівщини в першій половині поточного місяця відбудуться змагання з лижних перегонів.
У Львівській області пройдуть міжнародні змагання з лижних гонок

Офіційний спортивний захід у Сколівському районі прийматиме навчально-спортивна база «Тисовець», яка спеціалізується на зимових видах спорту.  

За наданою інформацією, інтернаціональні рейтингові лижні змагання згідно з програмою FIS пройдуть 12-14 січня, а впродовж 11-17 січня буде тривати чемпіонат України 2018 з гонок на лижах.

Слід нагадати, що на території навчально-спортивної бази «Тисовець» нещодавно було відкрито центр реабілітації для військовослужбовців. Наразі вказаний комплекс займається не лише організацією зимових спортивних змагань, а й надає психологічну та фізичну допомогу реабілітантам, які повернулися з АТО.

Раніше «Справжня Варта» повідомила про те, що небайдужі мешканці Львова та благодійний фонд «Справа Скарбека» організовують святвечір для жителів, що потребують допомоги у зв’язку з їхнім соціальним станом. Подія відбудеться 6 січня о 14.00 у будівлі на вул. Клепарівська, 33.  

comments powered by HyperComments