Спійманий на гарячому: заступника мера застали на отриманні хабара

Четвер, 4 січня 2018, 17:06
Як повідомляється, на Львівщині на отриманні 1 000 доларів поліція затримала заступника мера.
Спійманий на гарячому: заступника мера застали на отриманні хабара

 Про це пише Львівський портал, посилаючись на прес-службу Нацполіції Львівщини. У відомстві відмітили, що працівники Управління захисту економіки в Львівській області Нацполіції задокументували злочинну схему «додаткового заробітку» заступником голови однієї з міськрад області. За зазначену суму грошей посадовець пообіцяв посприяти у встановленню двох пунктів обміну валюти.

«Сьогодні, 4 січня, оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції спільно зі слідчими Головного управління обласної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області затримали зловмисника під час отримання неправомірної вигоди. Правоохоронці вилучили одну тисячу доларів США, одержану в якості хабара», – відмітили у прес-службі.

Фото: Поліція

Підозрюваному загрожує покарання за ч. 3 ст. 368 ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання  у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Ми раніше писали про екс-виконувача обов'язків заступника начальника Львівської митниці Юрія Борисова. Посадовця застали на взятті хабара у розмірі 420 000 гривень. Зараз очільник робить усе, аби уникнути покарання та, більше того, щоб повернути собі посаду.

comments powered by HyperComments