На Львівщині очільниця банку накрала 10 мільйонів гривень

Четвер, 4 січня 2018, 16:20
Співробітниками Управління захисту економіки Львівщини було викрито голову відділення банку, яка привласнила майже 10 млн грн клієнтів.
На Львівщині очільниця банку накрала 10 мільйонів гривень

 Про це йдеться у повідомленні прес-центру Національної поліції у Львівській області. 53-річній жінці уже оголошена підозра у службовому підробленні та викраденні майна в особливо великому розмірі. Наразі керівниця відділення банку арештована.

За наданою правоохоронцями інформацією, жінка працювала за такою схемою: спочатку поширювала інформацію про зручні депозитні рахунки серед друзів і знайомих, після отриманої домовленості вкласти фінанси в банк зловмисниці, вона вдавала, що самостійно займається залагодженням усіх юридичних питань. Насправді ж ніякі рахунки не були відкриті, фінанси на них не надходили, і клієнти в базу банку не вносилися, бо правопорушниця просто привласнювала великі суми грошей.

Зазначена схема дозволила жінці протягом 2014-2015 років награбувати близько 9,9 млн грн. Тепер злочинниці загрожує позбавлення волі терміном до 12 років з конфіскацією майна.

Раніше «Справжня Варта» повідомляла про колишнього керівника Львівської облради, який неправомірно отримав 300 тис. американських доларів. Зараз екс-очільник обласної ради Львова Орест Фурдичко перебуває під арештом.

comments powered by HyperComments