15 років позбавлення волі за жахливе вбивство у Львівській області

Четвер, 4 січня 2018, 12:56
Прес-центр прокуратури Львівщини повідомляє, що чоловіка, який задушив 24-річну жительку Тернополя влітку минулого року, невдовзі будуть судити за скоєне.
15 років позбавлення волі за жахливе вбивство у Львівській області

Працівники Нацполіції вже завершили досудове слідство стосовно підозрюваного, якому інкримінують здійснення умисного вбивства. Мешканець Яворівщини може бути позбавлений волі на термін до 15 років за фактом порушення ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що вказаний трагічний випадок стався у липні 2017 року. Підозрюваний перебував у лісі біля озера і в розпал суперечки із 24-річною дівчиною не зміг опанувати себе та задушив її. Досудовим слідством з’ясовано, що після скоєного чоловік перетягнув тіло жертви в яр та закопав його.

Слід зазначити, що зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Наразі акт звинувачення відправлений до суду.

Раніше «Справжня Варта» повідомила про бійку, котра зчинилася на одній із вулиць міста Львова. В результаті інциденту постраждалого чоловіка госпіталізували з тяжкими травмами.  

comments powered by HyperComments