Наслідки вуличного конфлікту: проламаний череп і позбавлення волі

Середа, 3 січня 2018, 16:47
Прес-служба поліції Львівської області повідомила про бійку в місті Львові, в результаті якої постраждав чоловік.
Наслідки вуличного конфлікту: проламаний череп і позбавлення волі

 Правопорушника, котрий завдав важких травм жертві, відразу було затримано, а опісля слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України.

2 січня близько 16.00 до поліції надійшов дзвінок про бійку, що зчинилася на проспекті Чорновола між двома чоловіками.

Патрульним вдалося встановити особи правопорушників - ними виявилися жителі міста. Як повідомляється, спочатку між чоловіками розгорівся конфлікт, який їм не вдалося вирішити конструктивно. Згодом словесна перепалка переросла у бійку, внаслідок якої молодший із правопорушників (26 років) завдав важких травм своєму старшому опоненту (36 років). Постраждалого госпіталізували з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку та переломом скроневої кістки.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження відкрито кримінальну справу. Зловмиснику загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Наразі слідчі проводять досудове розслідування, злочинець затриманий, і згодом суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Раніше «Справжня Варта» повідомляла про стрілянину в Львові, що завдала шкоди двом жителям міста. За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження.

comments powered by HyperComments