Зміни до бюджету Львова: грошову допомогу пільговикам зменшено на 73 млн грн

П'ятниця, 29 грудня 2017, 14:12
Бюджет міста Львова на 2018 рік зазнав змін.
Зміни до бюджету Львова: грошову допомогу пільговикам зменшено на 73 млн грн

Незважаючи на слова Олега Іщука, директора Департаменту фінансової політики, про те, що бюджет можна змінювати лише до 26 грудня поточного року, сьогодні, 29 грудня, виконавчим комітетом Львівської міської ради таки були затверджені певні нові розпорядження, пише «ZIK»

За повідомленням Олега Іщука, це сталося через надходження нового наказу на зміну державних субвенцій після останнього засідання виконавчого комітету. Директор ДФП каже, що субвенції з державної казни на надання пільг були зменшені на 72,7 млн грн. На 35 тис. грн знизився рівень виплати державної соціальної допомоги. Натомість субвенція на погашення різниці тарифів на комунальні послуги для підприємства «Львівводоканал» стала більшою на 332 тис. грн.

Варто нагадати, раніше Олег Іщук звернувся до міської ради міста Львова щодо якнайшвидшого внесення змін до бюджету на наступний рік з метою оперативного їх затвердження.

За повідомленням «Справжньої Варти», до кінця цього тижня Президентом України має бути підписаний закон про бюджет-2018. Фінальний варіант проекту з усіма змінами вже направлений Петру Порошенку.

comments powered by HyperComments