Отримав з травмату: працівник соцслужби підстрелив агресивного батька дитини

Четвер, 28 грудня 2017, 17:26
У прес-службі ЛМР сьогодні, 28 грудня, у м. Львові на співробітника Служби у справах дітей накинувся батько, в котрого минулого року забрали 4-річну дитину за неналежне виконання батьківських обов'язків. 
Отримав з травмату: працівник соцслужби підстрелив агресивного батька дитини

Сутичка сталася на вул. Грінченка. Працівник соціальної служби Шевченківського району прийшов за адресою, де проживає його сім’я. Відомо, що в листопаді того року в них забрали сина (хлопчика 4 років) через недотримання  обов'язків. Мамі дитини дозволили забирати хлопчика до себе на вихідні. Проте на цей раз дитину так і не повернули. Соцпрацівник прийшов з'ясувати чому.

«Відкрила двері мама дитини та повідомила, що її чоловік лупцює, вона в синцях навіть не може вийти на вулицю. Зайшли в хату: на підлозі лежить п’яний чоловік. Працівник відділу у справах дітей запропонував одягатись, щоб відвезти дитину в дитячий заклад. Раптово батько дитини встав з підлоги в явному стані алкогольного сп’яніння і вдарив працівника по голові», – розказав представник вищезазначеної організації у прес-службі ЛМР.

Зазначають, що чоловік вдарив працівника служби по голові, коли останній впав на підлогу.

У Службі у справах дітей також додали, що після того працівник вирвався в коридор і зробив постріл у повітря з травматичної зброї. Але батько хлопчика продовжив напад. Через конфлікт та бійку він зазнав поранення у живіт і в ногу.

Дитину забрали назад у спеціалізований заклад для дітей. Продовжуються слідчі дії.

Нагадаємо, ми розповідали про "замінований" дитячий будинок. На гарячу лінію "101" зателефонував невідомий чоловік та повідомив про вибухівку, яку закладено в у Львівському дитбудинку №1. Правоохоронці дізналися особу зловмисника. Ним виявився 55-річний житель Львова. Проводять досудові дії.

comments powered by HyperComments