У Шевченківському районі порушено постачання гарячої води

Середа, 27 грудня 2017, 13:05
Прес-центр Львівської міської ради зазначив, що станом на 27 грудня частина жителів Шевченківського району змушені обходитися без гарячої води у зв’язку із проведенням ремонтних робіт.
У Шевченківському районі порушено постачання гарячої води

 Сьогодні лише 1111 мешканців зазначеного району не мають проблем із водопостачанням.

ЛМКП «Львівтеплоенерго» повідомляє, що 4 житлові приміщення не забезпечені гарячою водою через ремонти на об’єктах теплопостачання. Причиною відсутності опалення в 1 будинку, що знаходиться по вул. Керченська, 15, є роботи у внутрішньобудинковій системі.

За усунення поломок відповідає ОСББ «Керченська-15».

Приємна звістка для жителів будинків на вул. Окуневського, 3, вул. Масарика, 18 та вул. Кошиця, 4, 9: вже сьогодні планується завершення ремонтних робіт і відновлення постачання гарячої води.

Варто пригадати, що ЛМКП «Львівтеплоенерго» в поточному опалювальному сезоні обігріває 1619 житлових приміщень, забезпечує гарячим водопостачанням 1115 будинків, майже 200 освітніх та 50 медичних закладів.

Раніше «Львівгаз» пояснив, як слід користуватися новими квитанціями; про це йшлося в повідомленні «Справжньої Варти». Для кожного споживача особисто вираховується рекомендований платіж, проте оплачувати потрібно лише фактичний борг.

comments powered by HyperComments