Не зупинявся: у Львові злодій вчинив понад 30 крадіжок

Середа, 27 грудня 2017, 11:28
Правоохоронці м. Львова спіймали серійного злодія. У поліції встановили його особу. 
Не зупинявся: у Львові злодій вчинив понад 30 крадіжок

Це 34-річний місцевий житель, який, як виявилося, причетний до тринадцяти крадіжок з підвалів та двадцяти – з автівок. Це стало відомо з повідомлення у відділі комунікації поліції Львівської області.

Співробітники Сихівського відділу поліції на початку місяця затримали 34-річного чоловіка, коли останній намагався красти з підвалу на вулиці Лінкольна. Судом обрано йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ст.15 ("Замах на злочин") та ч.3 ст. 185 ("Крадіжка") Кримінального кодексу України. Санкція статті вказує на покарання від трьох до шести років перебування за ґратами.

В ході досудового розслідування працівники поліції встановили причетність крадія до 33 крадіжок. Зловмисник цупив автомагнітоли, відеореєстратори, барсетки, електроінструменти та різні речі домашнього вжитку. Продовжуються слідчі дії.

Ми вже писали про значну крадіжку на Львівщині. 44-річний житель сповістив у поліції, що у його квартиру проник зловмисник і поцупив звідти прикраси, вартістю на 400 000 грн. Правоохоронці знайшли крадія. Ним виявився 33-річний мешканець Запоріжжя. Чоловік потрібними йому маніпуляціями зумів відімкнути замок та проникнути у помешкання господаря. За вчинення крадіжки йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

comments powered by HyperComments