Обережно на дорогах! ДТП та звернення патрульної поліції

Понеділок, 25 грудня 2017, 11:31
Протягом доби, станом на 24 грудня, на Львівщині та на дорогах державного значення у Львівській області трапилось 14 дорожньо-транспортних пригод, в яких були потерпілі.
Обережно на дорогах! ДТП та звернення патрульної поліції

 Цю інформацію надали у прес-службі патрульної поліції м. Львова.

За останню 24 години у місті відбулися 10 ДТП, в яких були постраждалі люди, що стосується доріг державного значення, там сталися 4 пригоди. В них зазнала травм 21 людина, є 1 загибла особа. З них за участю пішоходів відбулося 8 автоінцидентів, на трасах - 1. Джерелом усіх дорожніх пригод стало порушення простих правил дорожнього руху як кермувальників, так і самих пішоходів.

«Шановні водії, обирайте безпечну швидкість, враховуйте дорожню обстановку! Також, не порушуйте вимог розмітки та правил обгону. Під’їжджаючи до пішохідних переходів – знижуйте швидкість. В жодному разі не сідайте за кермо на підпитку! І не забувайте – пасок безпеки може врятувати життя!

Шановні пішоходи, не виходьте різко на проїзну частину, переконайтеся у тому, що водій помітив Вас і встигає загальмувати! Позначте себе світловідбиваючими елементами», – наголошують у зверненні до кермувальників автівок, а також пішоходів..

Раніше ми писали, що у Самбірському районі маршрутний автобус зіштовхнувся з "Мерседесом". Кілька пасажирів зазнало травм у вигляді забоїв, струсу мозку, пошкодження обличчя. За фактом ДТП відкрито провадження. Найвища кара, яку можна отримати за статтею, 3 роки за ґратами.

comments powered by HyperComments