Львівська бруківка та її реалізація: що відомо

П'ятниця, 22 грудня 2017, 11:02
"Справжній варті" стало відомо, що прокуратура Львівської області взяла під свій контроль розгляд фактів з приводу можливої реалізації бруківки з вулиць міста Львова.
Львівська бруківка та її реалізація: що відомо

 Про це зазначили у прес-службі прокуратури.

Мова йде про те, що за час пройдешнього відрізка часу всілякими ЗМІ розповсюджуються відомості про імовірні факти перевезення львівської бруківки за межі України. Як відмічають кореспонденти, бруківку з вулиць Львова під виглядом бутового каміння експортують у країни Європи. Там відповідно спродують за вартістю 800 доларів США за кубічний метр. І, на жаль, влада міста не реагує, як потрібно, на ситуацію, яка склалася.

Знову ж таки, аби впевнитись у наведеній вище інформації, прокуратурою Львівської області направлено листа з потрібними матеріалами до управління захисту економіки в області, а також до департаменту захисту економіки Національної поліції України.

У відомстві, окрім цього, підтверджують, що хід розгляду співробітниками поліції важливого листа знаходиться під контролем.

Слід нагадати, що раніше активісти звинуватили міську владу в тому, що останні допомагали цупити історичну бруківку. Пізніше працівники міськради повідали, де знаходиться бруківка зі старих львівських вулиць, зазначивщи, що вона на зберіганні у ШРП Галицького району.

Ми вже розповідали, про слухання, на яких жителі вул. Бандери відмовилися давати згоду на асфальтування старовинної бруківки. Таке рішення обурило можновладців. 

comments powered by HyperComments