Заводи під сміття: у Львові вирішували, де будуватимуть підприємства

Четвер, 21 грудня 2017, 17:27
"Справжній варті" стало відомо, що вкладники, які хочуть споруджувати сміттєпереробні підприємства у Львові, незабаром проінформують, де збираються їх робити.
Заводи під сміття: у Львові вирішували, де будуватимуть підприємства

Ці дані в четвер, 21 грудня, під час позачергової сесії Львівської облради оголосив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, передає Львівський портал.

Зазначимо, що інвесторам, які здобули першість у конкурсі з будівництва сміттєпереробного комплексу, дали на вибір 17 майданчиків під їхні роботи. Назарій Романчук каже, що на сьогодні на цих ділянках вже завершені геодезичні дослідження.

Посадовець зауважив, що вже зовсім скоро вкладники вирішать, де останні саме хочуть бачити розміщення своїх заводів.

Слід нагадати, що наприкінці травня  2017 року конкурсна комісія у Львівській ОДА вибрала переможців змагань щодо проекту на будівництво сміттєпереробного заводу у Львові. Пальму першості вибороли ТОВ «Вейст менеджмент системс», ТОВ «Інвестиційно-екологічна компанія «ІЕК», ТОВ «ГлассВорк технолоджі».

Окрім того, обласна рада м. Львова прийняла позитивне рішення по стратегії управління відходами у Львівській області до 2030 року. Нею передбачено спорудження не більше, ніж 4 заводів.

Ми повідомляли про перевірку Держаудитслужба діяльності "Львівспецкомунтрансу". Гроші виплачувалися, сміття не вивозилося. Детальніше - за посиланням.

comments powered by HyperComments