Вбивство: на Львівщині знайшли тіло загиблого чоловіка

Середа, 20 грудня 2017, 12:14
У селищі Кротошин Пустомитівського району Львівської області знайшли тіло загиблого чоловіка, в нього виявили травму голови.
Вбивство: на Львівщині знайшли тіло загиблого чоловіка

Цю інформацію надали у відділі комунікації поліції Львівської області.

Стало відомо, що у районний відділ поліції вчора, 19 грудня, біля пів 10 вечора надійшла звістка про те, що у селі Кротошин поблизу крамниці «Два куми» знаходиться труп невідомої особи. 

На місці інциденту розслідували випадок оперативники. Як з’ясувалося, загиблий – 45-річний місцевий житель. На голові у нього знайдено гематому, яку жертва отримала внаслідок удару важким тупим предметом.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Проводяться слідчі дії.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто став очевидцем випадку, або має якусь інформацію щодо смерті чоловіка, повідомити у Пустомитівський відділ поліції або на оперативну лінію "102".

Це прохають і в кермувальників, котрі ввечері з 20.00 до 21.30 прямували повз крамницю «Два куми» у селі Кротошин Пустомитівського району з відеореєстраторами, які на той момент робили запис.

"Справжня Варта" повідомляла, що під час полювання чоловік застрелив колегу, сплутавши його з твариною. Оперативники, які приїхали, розбирали ситуацію, що привела до загибелі випадкової жертви. Один з полювальників побачив щось у приціл зброї та здійснив постріл у бік суб’єкта, тим самим влучив у чоловіка похилого віку. 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments