Навчати і незаконно продавати: подружжя вчителів збувало наркотики

Вівторок, 19 грудня 2017, 10:18
У Львові виявили родину наркоділків. Правоохоронці дізналися, що розповсюдженням заборонених речовин займалися педагоги (!) середньої школи. 
Навчати і незаконно продавати: подружжя вчителів збувало наркотики

Затримані організували ввезення наркотиків та психотропних засобів з країн ЄС до України. У правопорушників конфісковано партію нарко- та психотропних речовин. Їхня вартість на "чорному" ринку дорівнює більш чіж чверті мільйона гривень. Про це інформує  Департамент протидії наркозлочинності Нацполіції України.

Стало відомо, що один з вчителів вів ОБЖ та історію, а інший проводив англійську мову.

Оперативна група провела ряд потрібних дій та вилучила у ділків солідну партію наркотичних і психоделічних речовин. Конфісковано 100 грамів амфетаміну, 0,5 л опію ацетильованого та 100 грамів опію екстракційного.

У Департаменті протидії наркозлочинності також розповіли про понад 100 пігулок наркотичного лікарського засобу «Subutex» і 57 флаконів лікарського засобу «Тропікамід», і ще понад 150 пігулок лікарського засобу з вмістом прекурсору «псевдоефедрин». Цей препарат задіюють для виготовлення метамфетаміну. 

На цей момент подружжя знаходиться під вартою. Слідчі інкримінують затриманим протиправні дії, пов’язані зі збутом наркотиків і психотропних засобів (частина 3, стаття 307 Кримінального кодексу України). За цей злочин можливе покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

"Справжня Варта" писала раніше, що на Львівщині провоохоронці знайшли нелегальні гральні заклади. Встановлено, що зловмисники налагодили  діяльність мережі підпільних гральних закладів та покерних клубів, у яких, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», надавались послуги азартного характеру. Загальна вартість конфіскованої техніки складає понад півтора мільйона гривень.

comments powered by HyperComments