Ворог знову готує провокацію: звістка із прес-штабу АТО

Понеділок, 18 грудня 2017, 12:41
За відомостями, поданими розвідкою, сьогодні, 19 грудня, бойовики ОРДЛО можуть почати агресивні наступальні дії по усій лінії зіткнення району проведення АТО.
Ворог знову готує провокацію: звістка із прес-штабу АТО

 Це стало відомо з допису прес-центру штабу АТО у Facebook.

Відзначається, що наступ пов'язують із висунутою заявою Міністерства оборони Російської Федерації про спробу забрати російських офіцерів із Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

В Генеральному штабі повідомляють, що ворог має на меті посилити роботу своїх ДРГ на військових точках Збройних Сил України, об’єктах енергетичної і транспортної інфраструктури, попрацювати над збільшенням числа провокативних обстрілів у щодо наших позицій та житлових кварталів населених пунктів поблизу лінії розмежування".

У дописі йде мова про те, що для того, аби мати змогу звинуватити бійців антитерористичної операції в порушенні Мінських домовленостей, бойовики збільшать обстріли по своїх позиціях із ствольної артилерії великого калібру, реактивних систем, танків та інших видів озброєння".

У штабі АТО застерігають, що такі провокативні дії виконуватимуть спеціально: аби тутешні мешканці негативно ставились, а почасти й агресивно, щодо українських військовослужбовців. Справа ще й консультаціях у "Нормандському форматі", які от-от відбудуться, та засідання тристоронньої контактної групи у Мінську, планових візитів представників ОБСЄ та інших подій.

Недавно "Справжня Варта" писала, як змінилася обласна програма підтримки учасників АТО. Вагомим рішенням стало запровадження системи, яка сприятиме  купівлі квартир для атовців. 

comments powered by HyperComments