Призовна осінь-2017: що говорить статистика

П'ятниця, 15 грудня 2017, 09:54
Стало відомо, що  м. Жовкві на Львівщині пройшла важлива бесіда між очільниками щодо насущних питань.
Призовна осінь-2017: що говорить статистика

 А саме, цього разу мова йшла про призовників на строкову військову службу, під час призову-2017 році, який відбувся восени.

Ці відомості висвітлено на сайті Жовківської районної державної адміністрації.

Одним з ораторів під час діалогу стала Надія Щур, яка займає посаду голови Жовківської РДА. До слова, в офіційній розмові були задіяні заступник голови Жовківської РДА Юрій Дубневич, головний лікар ЦРЛ м. Жовкова Ігор Шевців, заступник начальника Жовківського відділення поліції Кам’янка-Бузького ВП ГУ НП у Львівській області Тарас Дзвоник, заступник військового комісара Жовківського РВК Владислав Зарішняк.

На нараді прозвучала така інформація: сповістили громадян вчасно, відповідно до дати, яку вказує законодавство, наявні потрібні документи, які про це свідчать. На засідання Жовківської районної призовної комісії викликали 1564 юнаків. Проте не прийшли на засідання  – 1228 призовників; натомістьбули присутні на РПК – 714 громадян України. До відповідних органів подали документи на 1228 молодих людей, які ухилилися. Розшукали та доставили в РВК сімох.

Пошуки юнаків, які проігнорували явки на засідання районної призовної комісії, відбувався представниками Жовківського РВК, Жовківської РДА, Жовківського ВП, Кам’янко-Бузького ВП ГУ НП у Львівській області.

Варто зазначити, що протікання роботи спеціальних лікарів влаштована у відповідності до закону України і в згоді з розпорядженням голови Жовківської райдержадміністрації.

Раніше "Справжня Варта" зазначала, що військом Олександр Тіщенко на своїй сторінці у Фейсбук писав про громадян, які належним чином не оформили документи на відстрочку, через що опинилися в списках ухилістів. 

comments powered by HyperComments