Горе-мама: в жінки забрали дитину через неналежний догляд

Середа, 13 грудня 2017, 13:32
Поліціянти у Львові разом і працівниками соцслужби забрали немовля з неблагополучної родини. Хлопчикові не виповнилося ще й року.
Горе-мама: в жінки забрали дитину через неналежний догляд
 

Дитину вилучили на підставі рішення Франківської районної адміністрації. Тоді співробітники ювенальної превенції Франківського відділу поліції разом з працівниками соцслужби та служби у справах дітей навідалися у квартиру, яка знаходиться в одному з будинків по вулиці Княгині Ольги у Львові, хлопчик плакав, в той час, як його матір перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Немовля відвезли у лікарню, де лікарі попередньо діагностували у нього «переохолодження, гіпертрофію, затримку психо-фізичного розвитку, анемію та рахіт.

Сусіди розповіли правоохоронцям, що у квартирі почасти збираються галасні компанії, люди зловживають алкоголем, а хлопчик заходиться в сльозах і, звісно ж, не отримує потрібного догляду та уваги, оскільки мати зайнята розпиванням спиртного.

Після потрібного обстеження та лікування дитину перемістять в один з дитячих закладів міста Львова.На цей час обговорюється випадок. 

Після співставлення усіх матеріалів, варто говорити про кримінальне провадження.

Нагадаємо, батько судиться зі своїми синами, аби позбавити їх права на володіння будь-яким майном. Після смерті матері, у родині почалися чвари. Батько хоче відсудити синівську спадщину. Брати Гапони переконані: в усьому винна теперішня дружина їхнього тата.

comments powered by HyperComments