У Сполучених Штатах повідомили причину смерті військовослужбовця

Вівторок, 12 грудня 2017, 17:28
Стало відомо, що Джозеф Нелкен, так звали солдата, був одним з військових нью-йоркської Нацгвардії. 
У Сполучених Штатах повідомили причину смерті військовослужбовця

Хлопцеві був лише 21 рік. Джозеф Нелкен помер 10 грудня 2017-го на Львівщині. На сайті відділу по військових і морських справ штату Нью-Йорк з’явилося повідомлення про "очевидні природні причини". Стався просто такий нещасний випадок. Тобто військвослужбовець пішов з життя з причини, не пов'язаної з інструкторською місією в Україні. Відомо, що розслідування продовжується.

Варто відмітити те, що хлопця зарахували до Національної гвардії Нью-Йоркської армії в березні 2015 року. Він закінчив передовий індивідуальний тренінг у січні минулого року. Потім його призначили кавалерійським розвідником. 

Джозеф прийшов на службу в Нацгвардію м. Нью-Йорк в березні 2015 року. Коли закінчив навчання, став розвідником. Удостоївся  медалі "За службу національної оборони" і відзнакою за те, що служив в армії. 

Нелкен з іншими військовими належав до складу місії спецінструкторів в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки на Яворівському полігоні. Тут проводили тренування ЗСУ та обмінювалися досвідом.

Раніше "Справжня Варта" писала про те, що анестезіологи, через дії яких помер 16-річний хлопець, відправляться на лаву підсудних. Обвинувальний акт вже направлено до суду.

comments powered by HyperComments