УКРОП збирає підписи і вимагає не підвищувати плату за теплоносії

П'ятниця, 1 грудня 2017, 09:52
Також депутати хочуть змінити час проведення громадських слухань на зазначену тему
УКРОП збирає підписи і вимагає не підвищувати плату за теплоносії

З нового року «Львівтеплоенерго» зирається міняти тарифи на опалення та постачання гарячої води для всіх категорій споживачів. Міняти, звісно, будуть в сторону збільшення тарифів, отже уже на початку лютого у платіжках львів’яни побачать зовсім інші цифри.

Майбутнє підвищення тарифів в «Львівтеплоенерго» проясняють зростанням собівартості виробництва теплової енергії, що виробляє їх власна ТЕЦ-1, а також зростанням ціни на постачання природного газу.

З приводу підвищення ціни 4 грудня, тобто в понеділок, за за адресою Д. Апостола, 1 навіть проведуть громадські слухання. Відбуватимуться слухання будуть о десятій ранку, отже більшість містян потрапити на них не зможуть, бо будуть в цей час на роботі.

Тому голова фракції УКРОПу у Львівській міській раді Ігор Телішевський почав збір підписів з метою перенесення громадських слухань на зручний для львів’ян час. За кілька днів львівський УКРОП зібрав понад 1000 підписів з цого питання.

Крім того, за словами Ігоря Телішевського, Львів і так вже входить у трійку міст з найвищими тарифами на тепло і гарячу воду, отже, він вважає, що підвищення тарифів взагалі є необґрунтованим.

Раніше керівник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» міськради заявляв, що рішення, прийняті на громадських слуханнях не є обов’язковими для виконання, а носять лише рекомендаційний характер.


 

comments powered by HyperComments