П’ять депутатів Львівської міськради, чиї доходи минулого року значно виросли

Понеділок, 27 листопада 2017, 10:12
Рейтинг депутатських доходів склали в Громадському русі «Чесно»
П’ять депутатів Львівської міськради, чиї доходи минулого року значно виросли

Було зібрано та проаналізовано доходи депутатів міськрад обласних міст. Серед тих депутатів Львівської міської ради, які значно збільшили свої статки у 2016 році, є два представники БПП та по одному від «Громадянської позиції», «Свободи» та «Самопомічі».

  1. Роман Федишин, «Самопоміч» – задекларував 6 мільйонів доходу, з них 3 мільйони дивіденди, отримані його дружиною.
  2. Ірина Сердюк, «Громадська позиція» – задекларувала 5,5 мільйонів доходу, отриманих її громадянським чоловіком. Доходи самої пані Сердюк склали всього 330 тисяч гривень.
  3. Григорій Козловський, БПП – 3 мільйони гривень за 2016 рік у порівнянні з одним мільйоном за 2015.
  4. Остап Доскіч, БПП – 2,3 мільйона гривень, з яких левова частина (2,1 млн) отримана від здачі в оренду об’єктів нерухомості.
  5. Андріян Гутник, «Свобода» – майже 2 мільйони гривень, з яких 997 тисячі – заробітна плата самого депутата, та 976 тисяч – заробітна плата дружини. В коментарях Гутник пояснив, що заробітну плату собі та дружині нараховує сам, оскільки він є фізичною особою-підприємством. ФОП Гутника надає комп’ютерні послуги.

Нагадуємо, що за 2016 рік депутат ЛОР від «Самопомічі» Ігор Корончевський задекларував 424 тисячі гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю та відчуження нерухомого майна.

comments powered by HyperComments