Пісяючі хлопчики – чому водії маршруток перетворюють паркани на туалети

Четвер, 16 листопада 2017, 13:10
На досить делікатну, але дуже неприємну проблему звернув увагу депутат Гупало.
Пісяючі хлопчики – чому водії маршруток перетворюють паркани на туалети

Звертаючись до керівництва міської ради, депутат Львівської міської ради Тарас Гупало поскаржився на недостойну поведінку деяких водіїв маршруток, кінцева зупинка яких знаходиться поблизу храму Святого Духу по вулиці Суботівській.

До депутата звернувся настоятель храму зі скаргою на водіїв, які справляють свої потреби прямо біля церковної огорожі. Взимку на снігу залишаються красномовні плями, влітку на навесні від імпровізованого туалету по всій прилеглій території йде страшенний сморід.

Поряд проходять весільні та похоронні процесії, відбуваються хрестини. Настоятелі храму та прихожани не раз робили зауваження водіям, але ті не звертають увагу та продовжують робити свою «брудну справу».

Тарас Гупало повідомив: не дивлячись, що на кінцевих зупинках побудовані безкоштовні туалети, ситуація є актуальною не тільки для вулиці Суботівської – аналогічні проблеми спостерігаються і в інших районах міста.

Водії не соромляться «справляти нужду» просто неба навіть в присутності депутата та в.о. начальника транспортного управління. Свій вандалізм вони пояснюють потребою «зробити діла» швиденько, поки не заглох двигун.

Депутат просить знайти рішення, щоб якось виправити ситуацію, а також наказати винних, щоб запобігти продовженню такого делікатного, але досить неприємного для оточуючих правопорушення.

Нагадуємо, що вчора голова Львівської облради Олександр Ганущин припускав, що автобусні маршрути Львова можуть передати області.

 

comments powered by HyperComments