Чи передадуть міські маршрутки Львова на піклування облраді?

Середа, 15 листопада 2017, 21:03
На прес-конференції, що 15 листопада дав голова Львівської облради Олександр Ганущин, мова йшла про транспортні проблеми Львова.
Чи передадуть міські маршрутки Львова на піклування облраді?

Ганущин зауважив, що не виключає передачі транспортних повноважень міста під управління обласної ради.
Наразі, Львівська міськрада регулює маршрути автобусних перевезень, які здійснюються в межах міста, ЛОДА регулює маршрути, які курсують по області, а також сполучають Львів з іншими населеними пунктами Львівської області, зокрема, приміські маршрути.
Ганущин припустив, що сміттєва криза виявилась настільки болючою для ЛМР, що через неї у міськради просто не доходили руки до вирішення транспортного питання. Невтішна ситуація, що склалася в місті з автобусними перевезеннями, виникла не раптом і не на рівному місці, але мер Львова Садовий віддалився від господарських питань. Тим часом, зауважив голова облради, проблема, яка не вирішується, має тенденцію загострюватись.
Тож, допускає Олександр Ганущин, міська рада може слідом за вивезенням твердих побутових відходів передати виконання транспортних повноважень на підпорядкування області.
Тим часом, конкурс на заміщення вакантної посади голови транспортного управління завершився з нульовим результатом, оскільки єдиний кандидат, що боровся за цю посаду, не зміг пройти перший етап конкурсу.

comments powered by HyperComments